Gegevensverstrekking onder de Gebruiksrechtovereenkomst

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Door de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst te accepteren, gaat u ermee akkoord om de informatie aan AO Kaspersky Lab te verstrekken via de geïnstalleerde software, waarvan de rechten aan AO Kaspersky Lab toebehoren, met als doel de kwaliteit van realtime bescherming te verbeteren en de meest relevante informatie en reclame aan te bieden, waarbij fouten in verband met het mechanisme voor het installeren, verwijderen en updaten van de software worden verholpen; en als bijkomend doel het aantal gebruikers te registreren.

De volgende gegevens worden verwerkt tijdens de installatie en het gebruik van Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4638(c), 1.0.5.1360(d), 1.0.5.6123(e), 1.0.5.6390(f), 1.0.5.6821(g), 1.0.5.7353 (h), 1.0.5.8153(i), 1.0.5.8856(j), 1.0.5.9008(k), 1.0.5.9806(l), 1.0.5.10830(n), 1.0.5.11932(p), 1.0.5.12254(q) en 23.0.0.399:

Gegevens die zijn verwerkt tijdens de installatie van Kaspersky Safe Kids 1.0.5.1360, 1.0.5.1360(a) en 1.0.5.4096(b)

Na installatie van het programma wordt de volledige lijst met gegevens die onder de Gebruiksrechtovereenkomst aan Kaspersky worden verstrekt, naar uw computer gekopieerd.

De Gebruiksrechtovereenkomst openen in Windows 7 of Windows 10

De Gebruiksrechtovereenkomst openen in Windows 8

Het versienummer van de laatst geaccepteerde Gebruiksrechtovereenkomst bekijken

Kaspersky beschermt alle informatie die op deze manier wordt ontvangen in overeenstemming met de regelgeving en toepasselijke regels van Kaspersky. Gegevens worden via een beveiligd kanaal verstuurd.